Mishandeling en vernieling op verjaardagsfeestje

donderdag 16 november 2017

Middelburg - Een bewoonster van een huis aan de Jodengang in Middelburg vierde op zaterdag 23 september een verjaardagsfeestje. Zij had wat mensen uitgenodigd, maar helaas kwamen er ook bezoekers binnen die zij niet op haar gastenlijst had staan.

Op een gegeven moment, het was omstreeks 22.15 uur, wilde een groepje jongens de woning van het meisje binnengaan, omdat zij gehoord hadden dat er een feestje aan de gang was. Omdat deze mensen niet waren uitgenodigd door de gastvrouw werden zij niet binnengelaten in de woning. Een van de ongenode gasten was het hier niet mee eens. Hij haalde hard uit naar een vriendin van de gastvrouw. Door de harde klap werden tanden uit haar mond geslagen en viel het meisje op de grond. Zij is de woning binnengegaan en heeft daar haar ouders in kennis gesteld van het voorval. Deze hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje heeft later aangifte gedaan van zware mishandeling. 

Wie de klap heeft uitgedeeld is nog niet bekend, maar er is wel een signalement van de dader: Het betreft een jongeman met een licht getint uiterlijk. Hij is tussen de 16 en 18 jaar oud en ongeveer 1.85 meter lang. De jongen heeft een slank postuur. Hij heeft zwart gekruld haar dat van boven iets langer is en van de zijkanten opgeschoren. De jongen had geen gezichtsbeharing. Over de kleding van de jongeman is helaas nog niets bekend.

De politie is na de gepleegde mishandeling gebeld. Agenten zijn ter plaatse gekomen en de groep die buiten stond is weggestuurd. Op dat moment was nog niet duidelijk dat er een mishandeling was gepleegd. Even daarna ontdekte de jarige bewoonster van de woning dat er verschillende vernielingen waren gepleegd in haar woning. Er was, naast vernielingen in het toilet, ook nog een ruit vernield. Mogelijk is dit gedaan door aanwezigen op het feest.

Nadat de vernielingen ontdekt waren is de politie nog eens gebeld. Agenten kwamen meteen na het telefoontje ter plaatse, maar op dat moment waren de meeste gasten al weg. De agenten hebben een onderzoek ingesteld en een aangifte opgenomen van de vernielingen. Zij zijn op zoek naar getuigen van zowel de zware mishandeling als van de vernielingen in de woning. 

Wie kan iets meer vertellen over de gepleegde mishandeling van het 17-jarige meisje? Wie weet er meer van de vernielingen die in de woning aan de Jodengang zijn gepleegd op de avond van 23 september 2017? Als u informatie hebt en u hebt die nog niet met de politie gedeeld, dan vragen we u vriendelijk om dat alsnog te doen. U kunt contact opnemen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Vermeld dan alstublieft het volgende registratienummer: 2017-230064. Maar u kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0800-7000 of de website www.meldmisdaadanoniem.nl

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Biggekerke | 112 alarmeringen Biggekerke | Goedkoop Tanken in Biggekerke | Supermarkten in Biggekerke | Weerbericht Biggekerke